Workshop: Vrijwilligerswerk! Wat past bij mij?

Wageningen – Wil je vrijwilligerswerk doen maar weet je niet goed wat je zou willen doen? Doe dan mee met de workshop ‘Vrijwilligerswerk! Wat past bij mij?’ op 5 oktober, georganiseerd door het Vrijwilligers Centrum Wageningen.

Plezier hebben in vrijwilligerswerk is belangrijk. Dan krijg je er energie van en wil je het blijven doen. Onder leiding van loopbaancoach Jenny Kieskamp kun je uitvinden welke klussen, taken en organisaties bij jou passen. Ook wordt duidelijk welke randvoorwaarden voor jouw belangrijk zijn. Bijvoorbeeld hoeveel tijd je erin wilt steken of specifieke omgevingsfactoren zoals wel of geen buitenwerk.

Met de uitkomsten van de workshop kun je voorbereid op zoek gaan naar vrijwilligerswerk op de banenmarkt voor vrijwilligers van 12 oktober in de bblthk. Vele organisaties zijn dan van 19.00 tot 20.30 uur aanwezig om je te informeren over de mogelijkheden bij hen. Je kunt ook zelf zoeken in de digitale vacaturebank op www.vcwageningen.nl of een keer langs gaan bij het Vrijwilligers Centrum

De workshop wordt gehouden op 5 oktober van 13.30 tot 15.00 uur. Graag aanmelden voor 25 september via scholing@vcwageningen.nl of bel: (0317) 413088.

 

Dit bericht delen: