Vrijwillig aanbod doen

Heb je geen geschikte vrijwilligers vacature in de vacaturebank gevonden, maar wil je wel jouw kennis, vaardigheden en talenten vrijwillig inzetten? Dat kan.
Je kan zelf jouw aanbod op onze website plaatsen! Dat kan individueel, maar ook als groep.

Plaats direct jouw aanbod via onderstaand formulier.

Inspiratie vrijwillig aanbod
Wil je een voorbeeld zien van het aanbod van andere vrijwilligers? Kijk dan op aanbod vrijwilligers. Voor hulp bij het invullen van jouw aanbod kan je contact met ons opnemen.

Privacy
Jouw persoonlijke gegevens zijn niet zichtbaar op de website. Het Vrijwilligerscentrum geeft deze gegevens uiteraard nooit zonder jouw toestemming door aan vrijwilligersorganisaties. Jouw gegevens gebruiken wij alleen om contact met je op te nemen.

Procedure
Als een organisatie interesse heeft, geeft de contactpersoon dit door aan het Vrijwilligers Centrum Wageningen. Dit geven wij vervolgens aan je door, zodat je zelf contact op kunt nemen met de organisatie.

Wij horen graag wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat. Als wij geen bericht van je ontvangen, informeren wij na drie maanden of jouw aanbod nog actueel is. Laat je het ons weten als jouw aanbod niet meer geldt? Alvast bedankt!