Vrijwilligerswerk

In de online vacaturebank van het Vrijwilligers Centrum Wageningen vindt je ruim 300 vacatures. Je kunt deze direct bekijken en opvragen in ons uitgebreide aanbod! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen op onze locatie aan in de bllthk aan de Stationsstraat. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Zelf jouw persoonlijke aanbod plaatsen
Kunt u geen geschikte vrijwilligersvacature vinden en wil je wel vrijwillig je kennis, vaardigheden en talenten inzetten? Plaats dan jouw aanbod via het aanmeldformulier op deze website. Organisaties in Wageningen kunnen vervolgens op jouw aanbod reageren. Bekijk een aantal voorbeelden bij aanbod eigen inzet.

Aanmelden voor korte klussen
Kan jij je niet voor langere termijn binden aan een organisatie, maar wil je wel af en toe iets doen? Dat kan! Je kunt tijdelijk of kortdurend vrijwilligerswerk doen door je aan te melden voor de Flexlijst. Het Vrijwilligerscentrum stuurt u een E-mail wanneer er een vraag binnenkomt. Jij beslist helemaal zelf of en wanneer je tijd hebt. Kijk op aanmelden flexlijst.

Vrijwilligers voor uw organisatie

Vacature plaatsen
Je kan vanuit jouw organisatie kosteloos een vacature plaatsen in de online vacaturebank. Dit gaat via het formulier ‘vacature aanmelden’. De meeste vrijwilligers zoeken en vinden vacatures via deze website.  Als een vrijwilliger belangstelling heeft, neemt hij of zij zelf contact met je op. Jij zorgt zelf voor de selectie van geschikte vrijwilligers.

Zoeken in  het aanbod van vrijwilligers
In deze lijst vind je vrijwilligers die zich willen inzetten met een geheel eigen aanbod.