Vacature van de week: Woonadviescommissie Wageningen zoekt twee Nederlandssprekende leden, die op vrijwillige basis samen met de andere leden adviseert over de woonkwaliteit van nieuwbouwwoningen en renovatiepanden.

Woonadviescommissie Wageningen is op zoek naar twee Nederlandssprekende leden, die op vrijwillige basis samen met de andere leden adviseert over de woonkwaliteit van nieuwbouwwoningen en renovatiepanden.

Woonadviescommissie Wageningen zoekt twee Nederlandssprekende leden, die op vrijwillige basis samen met de andere leden adviseert over de woonkwaliteit van nieuwbouwwoningen en renovatiepanden. Dit gebeurt aan de hand van bouwtekeningen. Ook voert de commissie regelmatig een woonkwaliteitsonderzoek (WKO) uit bij de bewoners en in 2018 staat een WKO Wonen en Zorg op de agenda. Belangstelling van de vrijwilliger voor bouwen, wonen en duurzaamheid is belangrijk. Een bouwkundige achtergrond is niet nodig maar wel een pre. Eenmaal per zes weken vergadert de commissie op vrijdagmiddag op het stadhuis. Het volgen van een basiscursus is verplicht (e-learning en een praktijk dag in Utrecht). Tijdens de kennismakingsperiode begeleiden de vrijwilligers de leden. WA verzekerd, onkostenvergoeding, rolstoeltoegankelijk.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: