Vacature van de week: War Child zoekt drie vrijwillige Voorlichters voor de regio Midden, die voorlichting geven aan bedrijven, scholen, musea en bij evenementen én de verschillende doelgroepen aanzet tot handelen

War Child is op zoek naar drie vrijwillige Voorlichters voor de regio Midden, die voorlichting geven aan bedrijven, scholen, musea en bij evenementen én de verschillende doelgroepen aanzet tot handelen.

War Child zoekt drie vrijwillige Voorlichters (minimaal 21 jaar) voor de regio Midden, die voorlichting geven aan bedrijven, scholen, musea en bij evenementen én de verschillende doelgroepen aanzet tot handelen. Je ontplooit initiatieven voor acties van derden, neemt cheques in ontvangst en bedankt actievoerders. Belangrijk is dat je goed bent in presentaties. Je hebt sterke contactuele eigenschappen en communiceert gemakkelijk op diverse niveaus. Je kunt goed zelfstandig werken en je bent flexibel en proactief ingesteld. Social media hebben voor jou geen geheimen. Je weet je netwerk in te zetten en samen met je regioteam zorg je voor meer inkomsten en naamsbekendheid voor War Child. Handig is als je een auto hebt.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op onze website (Vrijwilligers Centrum Wageningen): www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: