Vacature van de week: Wageningen 45 zoekt een of twee Nederlandssprekende zelfstandige Magazijnbeheerders, die op vrijwillige basis toezicht houden op de voorraad, archiveren en het materiaal onderhouden.

Wageningen 45 is op zoek naar twee Nederlandssprekende zelfstandige Magazijnbeheerders, die op vrijwillige basis toezicht houden op de voorraad, archiveren en het materiaal onderhouden.

Organisatie Wageningen 45 biedt een Platform voor Vrede en Vrijheid. Zij heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en zij vraagt aandacht voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen. Wageningen 45 zoekt een of twee Nederlandssprekende zelfstandige Magazijnbeheerders, die op vrijwillige basis toezicht houden op de voorraad, archiveren en het materiaal onderhouden. Ook behoort het optimaliseren en vernieuwen van procedures tot de taken. Werktijden: Gedurende het jaar incidenteel. In de piektijden rond 5 mei minimaal twee tot vier dagdelen per week afhankelijk van de behoefte. Logistieke achtergrond is wenselijk met enige kennis van Excel, Word en Outlook. WA en Ongevallen verzekerd, inclusief begeleiding.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: