Vacature van de week: Vrijwilligers Centrum Wageningen (VCW) zoekt voor een inwoner, een vrijwilliger voor het ophalen van haar voedselpakket bij de Voedselbank in Wageningen

Vrijwilligers Centrum Wageningen (VCW) is,  voor een inwoner, op zoek naar een vrijwilliger voor het ophalen van haar voedselpakket bij de Voedselbank in Wageningen

Vrijwilligers Centrum Wageningen (VCW) ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, en bemiddelt individuele hulpvragen naar een informeel ondersteuningsaanbod. VCW zoekt voor een inwoner, een vrijwilliger voor het ophalen van haar voedselpakket bij de Voedselbank in Wageningen. Mevrouw is wegens ziekte niet in staat om wekelijks haar voedselpakket op te halen. De mantelzorger doet ondanks reuma en hartklachten veel, maar kan deze taak fysiek niet aan. Mevrouw is onlangs woonachtig in Wageningen (Pomona/de Buurt) en heeft geen netwerk hier. Je haalt op woensdag tussen 14:15 en 15:45 uur het pakket op bij de Voedselbank (Industrieweg 22) en brengt het bij mevrouw thuis. Zij woont op Pomona. De pakketten zijn op de fiets te vervoeren.

We hebben nog 2 andere vrijwilligers die kunnen invallen als je een keer niet kan. Je komt bij een leuke organisatie met begeleiding. Twee keer per jaar hebben we een ontmoeting voor alle vrijwilligers van VCW.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: