Vacature van de week: Twee (assistent)lesgevers gezocht door (Digi)Taalhuis Wageningen die elke maandagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur Nederlandse les willen geven aan een groep mensen met een beperking.

(Digi)Taalhuis Wageningen is op zoek naar twee (assistent)lesgevers die elke maandagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur Nederlandse les willen geven aan een groep mensen met een beperking.

Het (Digi)Taalhuis Wageningen helpt mensen met vragen over taal, rekenen en digitale informatie. Samen met Solidez zoekt het Taalhuis op dit moment minimaal twee (assistent)lesgevers, die elke maandagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur Nederlandse les willen geven aan een groep mensen met een beperking. Het lesprogramma is aangepast aan de verschillende niveaus binnen de groep.
Locatie: Huis van de Wijk Nude, dat rolstoeltoegankelijk is.
Affiniteit met de doelgroep, goede beheersing van het Nederlands en enige ervaring in het lesgeven aan mensen met een beperking is belangrijk. Het Taalhuis zorgt voor ondersteuning en begeleiding en heeft goed lesmateriaal. Je krijgt een WA en ongevallenverzekering én een onkostenvergoeding.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: