Vacature van de week: Terre des Hommes zoekt twee enthousiaste, communicatieve, zelfstandige en (min of meer) Nederlandssprekende verkoopmedewerkers, die op vrijwillige basis meewerken.

Terre des Hommes is op zoek naar twee enthousiaste, communicatieve, zelfstandige en (min of meer) Nederlandssprekende verkoopmedewerkers, die op vrijwillige basis meewerken.

De Terre des Hommes winkel in het centrum van Wageningen verkoopt goede tweedehands spullen. Met de opbrengst financiert deze organisatie onderwijs- en gezondheidsprojecten van kansarme kinderen in ontwikkelingslanden, zodat deze niet meer uitgebuit worden. Met name op zaterdag van 13:15 uur tot 16:30 uur (in de even weken), maar ook regelmatig doordeweeks, zoekt Terre des Hommes voor langere tijd twee enthousiaste, communicatieve, zelfstandige en (min of meer) Nederlandssprekende verkoopmedewerkers, die op vrijwillige basis meewerken. Werkzaamheden: klanten helpen, kassahandelingen, goederen aannemen en sorteren. Winkelverzorging en informatie geven over het door Terre des Hommes ondersteunde project. Je werkt samen met een collega medewerker. WA en Ongevallen verzekerd, rolstoel-toegankelijk, begeleiding door winkel coördinator en collega medewerkers.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: