Vacature van de week: Terre des Hommes

Terre des Hommes is op zoek naar een verkoopmedewerker die samen met een collega op een vriendelijke manier de klanten helpt

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken ze kansarme kinderen weer kansrijk. Voor dit doel verkoopt zij goede 2e hands spullen, waarvan de opbrengst naar de projecten gaat. De organisatie is op zoek naar een verkoopmedewerker die samen met een collega op een vriendelijke manier klanten helpt, de kassa bedient, goederen aanneemt en ervoor zorgt dat de winkel er verzorgd uitziet. Verder verschaf je informatie over het project dat door de winkel wordt ondersteund. Je bent één dagdeel per twee weken beschikbaar. De werktijden kan je zelf kiezen: Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.30 uur of van 13.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 13.15 uur of van 13.15 tot 16.30 uur.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

 

 

 

 

Dit bericht delen: