Vacature van de week: Stichting Egoli Africa zoekt een Nederlands- of Engelssprekende vrijwillige coördinator om een ludieke actie te coördineren ten behoeve van een geitenproject voor ouderen in Kisozi (Oeganda)

Stichting Egoli Africa is op zoek naar een Nederlands- of Engelssprekende vrijwillige coördinator om een ludieke actie te coördineren ten behoeve van een geitenproject voor ouderen in Kisozi (Oeganda)

Stichting Egoli Africa ondersteunt in Oeganda een aantal projecten op sociaal-maatschappelijke, educatieve en gezondheidsgebied. De stichting is nu bezig een ludieke actie op te zetten ten behoeve van een geitenproject voor ouderen in Kisozi. Zij zoekt een Nederlands- of Engelssprekende vrijwillige coördinator om deze te coördineren. En om landwinkels en/of kaasboerderijen/winkels te benaderen. Het doel is uiteindelijk om nieuwe ouderen in Kisozi een geit te kunnen overhandigen en hen deel te laten nemen aan het project én om een pilot hydroponische landbouw te starten. Belangrijk is dat de coördinator organisatietalent en lef heeft, creatief is en goed kan netwerken. Werktijden in overleg en vanuit de eigen omgeving.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: