Vacature van de week: Stichting Ede’s Best Run zoekt  honderd Nederlandssprekende vrijwilligers die op 14 oktober a.s. vanaf acht uur ‘s ochtends de hele dag willen helpen bij de activiteiten van Survivalrun

Stichting Ede’s Best Run is op zoek naar  honderd Nederlandssprekende vrijwilligers die op 14 oktober a.s. vanaf acht uur ‘s ochtends de hele dag willen helpen bij de activiteiten van Survivalrun.

Stichting Ede’s Best Run organiseert op zondag 14 oktober 2018 voor de vierde keer een Survivalrun. De stichting zoekt honderd Nederlandssprekende vrijwilligers die vanaf acht uur ‘s ochtends de hele dag willen helpen bij onder andere hindernissen bouwen, verkeer regelen, catering verzorgen, helpen bij de inschrijving en jureren bij een hindernis. Tevens heeft de stichting hulp nodig bij de ontvangst van sponsoren of als aanspreek- en meldpunt voor vrijwilligers. Alle vrijwilligers dragen een hesje van de organisatie en zijn daardoor makkelijk te herkennen. Iedereen ontvangt vooraf een informatiebrief van de organisatie. Op de dag zelf worden zij geïnstrueerd door hun rayonhoofd. Start/finish: Edese IJsvereniging, organisatie survivalterrein Ede aan Langekampweg 22 in Ede.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

 

Dit bericht delen: