Vacature van de week: Solidez Jongerencentrum ‘t Oude Bijenhuis (Wageningen) zoekt Nederlandssprekende vrijwilligers, die het liefst twee momenten per week achter de bar willen staan.

Solidez Jongerencentrum ‘t Oude Bijenhuis (Wageningen) is op zoek naar Nederlandssprekende vrijwilligers, die het liefst twee momenten per week achter de bar willen staan.

Solidez Jongerencentrum ‘t Oude Bijenhuis (Wageningen) zoekt Nederlandssprekende vrijwilligers, die het liefst twee momenten per week achter de bar willen staan. Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 – 17.00 uur. Donderdag en vrijdag ook van 19.00 – 21.00 uur.

Behalve het serveren van koffie, thee en limonade maak je een praatje met de jongeren tussen de 14 en 24 jaar, die na schooltijd het centrum bezoeken. Je bent ook bereid te helpen bij bijzondere activiteiten. Je werkt altijd samen met een beroepskracht. Als vrijwilliger sta je stevig in je schoenen, ben je een teamspeler en communicatief met een gepaste distantie tot de doelgroep. Kennis van computers en ontwerpprogramma’s is zeker welkom.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

 

Dit bericht delen: