Vacature van de week: Solidez Huis van de Wijk de Nude zoekt Nederlandssprekende vrijwilligers, die aan één of twee (acht- tot twaalfjarige) kinderen huiswerkbegeleiding willen geven.

Solidez Huis van de Wijk de Nude is op zoek naar Nederlandssprekende vrijwilligers, die aan één of twee (acht- tot twaalfjarige) kinderen huiswerkbegeleiding willen geven.

Solidez Huis van de Wijk de Nude biedt een ontmoetings- en ontwikkelingsplek aan inwoners van Wageningen. Zo organiseert Solidez bijvoorbeeld in dit Huis van de Wijk in samenwerking met de basisschool De Wereld op woensdagmiddag, ongeveer van 13.00 tot 14.00 uur, huiswerkbegeleiding aan kinderen, die op deze school zitten. De organisatie zoekt Nederlandssprekende vrijwilligers, die aan één of twee (acht- tot twaalfjarige) kinderen deze huiswerkbegeleiding willen geven. Je krijgt van de school begeleiding én een heldere instructie waarin je het betreffende kind gaat ondersteunen. Belangrijk is dat je goed kan omgaan met kinderen, geduldig en rustig uitlegt en openstaat voor andere culturen.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: