Vacature van de week: ODENSEHUIS Gelderse Vallei e.o. zoekt flexibele, geduldige en Nederlandssprekende (eventueel Engelssprekende) maatjes voor haar ontmoetings- en informatiecentrum.

ODENSEHUIS Gelderse Vallei e.o. is op zoek naar flexibele, geduldige en Nederlandssprekende (eventueel Engelssprekende) maatjes voor haar ontmoetings- en informatiecentrum.

ODENSEHUIS Gelderse Vallei e.o. biedt ondersteuning aan mensen met beginnende dementie en hun eventuele partners. De organisatie zoekt flexibele, geduldige en Nederlandssprekende (eventueel Engelssprekende) maatjes voor haar ontmoetings- en informatiecentrum voor één of meer dagdelen per week. Samen met andere vrijwilligers draag je zorg voor een goede sfeer en bied je als gesprekspartner een luisterend oor. Daarnaast organiseer je activiteiten afgestemd op de wensen en behoeften van mensen en verzorg je de koffie, thee en lunch. Gevraagd: Affiniteit met en respect voor de doelgroep, inlevingsvermogen, volgen van een basistraining. Je bent ook in staat mensen te stimuleren tot zelfactivering en hen aan te spreken op wat ze nog wel kunnen. WA-en Ongevallen verzekerd.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: