Vacature van de week: Logeerhuis Wageningen zoekt gedreven herbergiers, die op vrijwillige basis mee willen zorgen dat de gasten zich heel welkom voelen en de rust kunnen vinden die ze nodig hebben.

Logeerhuis Wageningen is op zoek naar gedreven herbergiers, die op vrijwillige basis mee willen zorgen dat de gasten zich heel welkom voelen en de rust kunnen vinden die ze nodig hebben.

Logeerhuis Wageningen is een stadsherberg waar inwoners van Wageningen tot rust kunnen komen, uitval op het werk of opname in bijvoorbeeld een ggz-instelling te kunnen voorkomen. De herberg zoekt gedreven herbergiers, die op vrijwillige basis mee willen zorgen dat de gasten zich heel welkom voelen en de rust kunnen vinden die ze nodig hebben. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het verrichten van wat huishoudelijke taken, het bereiden van een maaltijd voor maximaal 6 mensen, een luisterend oor bieden, spelletjes spelen, koffie drinken/ontbijten/lunchen met de gasten, samen een wandeling maken als daar behoefte toe is. Eigenlijk gewoon er zijn voor de gasten. Je bent een warme betrokken persoon die een ander tot steun wilt zijn, maar ook de juiste afstand kunt bewaren tot de gasten. Het is ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.De werktijden zijn: Minimaal een dagdeel per week.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

 

Dit bericht delen: