Vacature van de week: Het Vrijwilligers Centrum Wageningen Oproepteam zoekt een vertaler die goed Tigrinya en Nederlands spreekt

Het Vrijwilligers Centrum Wageningen Oproepteam is op zoek naar een vertaler die goed Tigrinya en Nederlands spreekt

Vrijwilligers Centrum Wageningen is dé expert op het gebied van vrijwillige inzet in Wageningen. De organisatie gaat voor een betrokken samenleving, waarin mensen graag iets voor de ander doen. Het Vrijwilligers Centrum Wageningen Oproepteam is op zoek naar een vertaler die goed Tigrinya en Nederlands spreekt. Je treedt op als vertaler voor een meneer van eind 50 jaar die zijn huisarts niet goed begrijpt en andersom. Je gaat eerst een paar keer bij hem langs, zodat hij kan uitleggen wat hij bedoelt, voelt en niet begrijpt. Daarna gaan jullie samen naar de huisarts. Na het huisartsbezoek leg je bij meneer thuis nog rustig uit wat de huisarts heeft gezegd. Werktijden: Tijdelijk. Je gaat een aantal keer bij hem langs.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: