Vacature van de week: Het Stadsatelier van Solidez zoekt een Nederlandssprekende vrijwilliger, die wekelijks op woensdagmiddag (m.u.v. schoolvakanties) het kinderatelier begeleidt.

Het Stadsatelier van Solidez is op zoek naar een Nederlandssprekende vrijwilliger, die wekelijks op woensdagmiddag (m.u.v. schoolvakanties) het kinderatelier begeleidt.

Het Stadsatelier van Solidez, het creatieve participatiecentrum in Wageningen nabij het centrum, zoekt een Nederlandssprekende vrijwilliger, die wekelijks op woensdagmiddag (m.u.v. schoolvakanties) het kinderatelier begeleidt. Het betreft een inloopactiviteit, waar kinderen tussen de zes en twaalf jaar creatief bezig zijn met diverse materialen (mozaïek, recycle materialen, materialen voor kettingen, schilderen, collagetechniek, gips). Belangrijk is dat je affiniteit hebt met kinderen en beschikt over een kunstzinnig/creatief brein om de fantasie van kinderen te prikkelen. Na een inwerkperiode is het de bedoeling dat je het kinderatelier zo zelfstandig mogelijk begeleidt. Tijden: 14:00 – 16:30 uur (inclusief voorbereiden en opruimen). De kinderen komen van 14:30 uur – 16:00 uur. WA en ongevallen verzekerd.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: