Vacature van de week: Het burgerinitiatief ‘BuurtAED Wageningen’  zoekt een Nederlandssprekende penningmeester en een secretaris

Het burgerinitiatief ‘BuurtAED Wageningen’  is op zoek naar een Nederlandssprekende penningmeester en een secretaris

Het burgerinitiatief ‘BuurtAED Wageningen’ wil heel Wageningen van Automatische Externe Defibrillatoren (AED) voorzien. De organisatie gaat allereerst met drie bestuursleden van start, die het initiatief vormgeven. Voor haar bestuur wordt een Nederlandssprekende penningmeester en secretaris gezocht. De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële administratie en het werven van sponsors/financiering. Hij/zij heeft boekhoudkundige kennis en kan een financiële administratie voeren. De secretaris is verantwoordelijk voor verslaglegging van overleggen, maar voert ook PR-taken uit (bijhouden van een facebookpagina en website). De secretaris is handig met de computer en notuleert duidelijk. Belangrijk is dat de vrijwilligers een pioniersgeest hebben en het leuk vinden om dit nieuwe initiatief te starten. Tijdinvestering: In overleg, meestal ’s avonds.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: