Vacature van de week: De Werkgroep ‘Wageningen Toegankelijk’ zoekt twee enthousiaste, creatieve, meedenkende en Nederlands-sprekende ervaringsdeskundigen, die op vrijwillige basis lid willen worden van de Werkgroep.

De Werkgroep ‘Wageningen Toegankelijk’ is op zoek naar  twee enthousiaste, creatieve, meedenkende en Nederlandssprekende ervaringsdeskundigen, die op vrijwillige basis lid willen worden van de Werkgroep.

De Werkgroep ‘Wageningen Toegankelijk’ vraagt aandacht voor de toegankelijkheid van gebouwen en ruimten voor mensen met een beperking in de brede zin van het woord. Het betreft bijvoorbeeld mensen met loopproblemen of een niet aangeboren hersenletsel, blinden en slechtzienden, doven, enzovoorts. De werkgroep zoekt twee enthousiaste, creatieve, meedenkende en Nederlandssprekende ervaringsdeskundigen, die op vrijwillige basis lid willen worden van de Werkgroep. De bedoeling is om samen met de andere leden vanuit de eigen praktijkervaring adviserende activiteiten en ludieke publieksacties voor te bereiden. Wij vergaderen tweemaandelijks, meestal aan het eind van de middag op een locatie in Wageningen. Onze activiteiten vinden in overleg met elkaar plaats en wanneer dat het meest effectief is.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: