Vacature van de week: De Voetbalwerkplaats zoekt twee Nederlands- of Engelssprekende assistent begeleiders, die op vrijwillige basis ondersteuning bieden bij het begeleiden van mensen in een kwetsbare positie.

De Voetbalwerkplaats is op zoek naar twee Nederlands- of Engelssprekende, open minded en voetbal liefhebbende assistent begeleiders, die op vrijwillige basis ondersteuning bieden bij het begeleiden van mensen in een kwetsbare positie.

De Voetbalwerkplaats op het sportcomplex De Zoom zoekt twee Nederlands- of Engelssprekende, open minded en voetbal liefhebbende assistent begeleiders, die op vrijwillige basis ondersteuning bieden bij het begeleiden van mensen in een kwetsbare positie. De Voetbalwerkplaats is een plek voor werken, leren en trainen op maandag (9.00- 15.00 uur) en vrijdag (9.00-12.00 uur). Wij starten met gezamenlijk koffiedrinken. Dan voeren wij anderhalve uur onderhoudswerkzaamheden uit op het terrein van de voetbalclub. Tot slot trainen wij samen een uur. Daarin richten wij ons op basistechniek, conditie en positief coachen. EĆ©nmaal per maand spelen wij een wedstrijd tegen bedrijven en organisaties uit Wageningen.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de vacature op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl, of kom persoonlijk langs op de 1e verdieping van de bblthk, Stationsstraat 2.

Dit bericht delen: