Netwerkbijeenkomst “Krachtig Besturen”

Heb je het idee dat je alles in je eentje moet doen?                                                                        Dat je te veel tijd kwijt bent met besturen? Dat er meer mogelijk zou moeten zijn met je bestuur? Wordt er meer over dan met elkaar gesproken? Lukt het je maar nauwelijks om bestuursleden te vinden? Herken je je in een van deze vragen of ervaar je juist een andere uitdaging bij jouw organisatie?
Kom dan naar de netwerkbijeenkomst Krachtig Besturen op donderdagavond 2 november georganiseerd door het Vrijwilligers Centrum Wageningen. Daar gaat Frank Hoes, spreker, trainer en adviseur ‘Leiderschap en ontwikkeling’, je vertellen en laten ervaren hoe je deze en andere vraagstukken kunt oplossen.

Hij start de avond met een interactieve lezing van ongeveer een uur over krachtig besturen. Hierbij gaat hij in op wat krachtig besturen is en hoe je je kracht als bestuur en bestuurder kunt vergroten. Hij geeft inspirerende tips zodat je dat kunt vorm geven in je de praktijk van jouw organisatie.

Na de pauze gaat hij met de deelnemers aan de slag om praktische vraagstukken op te lossen rond om een van de volgende zes thema’s: Afspreken & Aanspreken; Delegeren: meer bereiken in minder uren; Geïnspireerd vergaderen: in gesprek met elkaar in plaats van over elkaar; Samenspel bestuur en organisatie; Mijn organisatie anno 2025; Waar zijn de nieuwe bestuursleden toch? Opvolgers vinden en binden.

Inventariseer de vragen die nu leven in je bestuur en organisatie, neem ze meer naar de bijeenkomst en je komt thuis met praktische adviezen, handvaten en tips hoe verder te gaan. Na de plenaire terugkoppeling is er tijdens de netwerkborrel gelegenheid om met elkaar verder te praten.

De netwerkbijeenkomst is 2 november in de bblthk, Stationsstraat 2 in Wageningen en begint om 19.00 uur. Deelname is gratis. Meld je aan bij Astrid Zeilstra: scholing@vcwageningen.nl of bel: (0317) 214 100.